Cele mai bune motive pentru a afectua plati fara sa folosim numerar

Traim intr-o era a tehnologiei avansate, astfel incat trebuie sa incepem sa ne comportam ca atare. Trebuie sa ne luam la revedere de la folosirea platilor clasice, ce folosesc banii traditionali, ca si de la metodele bancare uzuale. Astfel, trebuie sa ne obisnuim cu platile fara numerar, care este una dintre principalele metode ce ne va usura viata in viitor. Daca nu sunteti convinsi, mai jos gasiti o serie de motive ce ar trebui sa va determine sa treceti la platile viitorului.

Plati mai rapide

V-ati simtit vreodata nelinistiti atunci cand asteptati la o coada pentru a va plati facturile? Ei bine, puteti spune la revedere acestor momente, in cazul in care veti folosi platile fara numerar. Acestea va ofera posibilitatea de a folosi un telefon sau un card bancar pentru efectuarea tuturor platilor, iar acestea se vor desfasura usor si mult mai rapid. Tot ce avem de facut este sa introducem un cod PIN, sa efectuam plata si sa aratam acest lucru vanzatorului.

Nu avem nevoie sa caram bani in portofel

Transportul banilor poate parea convenabil, nu? Asta pana cand trebuie sa ne scoatem banii din buzunar, sa ii numarar, iar aceste operatiuni pot sa mareasca riscul sa fim jefuiti. Din fericire, platile fara numerar vor rezolva aceste probleme.

In momentul in care folosim un card bancar sau un smartphone, nu mai trebuie sa ne luptam cu maruntisul din buzunare sau cu bonurile fiscale ce ne impanzesc buzunarele sau portofelele. Platile fara numerar se efectueaza mult mai repede si sunt mai sigure, in special atunci cand circulam in zone periculoase.

Spalarea banilor va fi mult mai dificila

Oamenii au tendinta, in general, de a “spala banii”, dar aceasta operatiune este mult mai grea in cazul platilor electronice. Marea majoritate a acestora lasa urme fizice, pe hartie, iar acest lucru constituie o evidenta clara. Totodata, nu ar trebui sa ne facem probleme ca banii spalati vor ajunge la noi. Daca avem aceasta suspiciune, nu va trebui decat sa verificam de unde vin acestia!

Eficientizarea costurilor

Stiati ca platile fara numerar va pot economisi banii? Manuirea fizica a banilor implica mai multi pasi ce ar trebui urmati, incepand cu depozitarea acestora, economisirea, numararea, etc. Din fericire, platile electronice ne vor feri de toate aceste necazuri. Printarea banilor poate costa, de asemenea, destul de mult, asa ca trecerea la platile fara numerar constituie o metoda mai eficienta si mai ieftina de a primi si trimite bani.

Este mai usor sa trimitem bani in afara tarii

Momentul in care trimitem bani in afara granitelor tarii poate fi extrem de dificil. Putem avea parte de o coada lunga la ghiseele bancilor. In plus, exista posibilitatea de a plati o taxa de transfer destul de mare, in cazul in care folosim transferul bancar traditional. Din fericire, platile digitale sunt o metoda usoara si sigura pentru a trimite bani oriunde in lume, iar acest lucru se poate face fara sa stam la cozi si sa platim taxe uriase de transfer.

Plati automate

Mai multe aplicatii sau magazine accepta variante automate de plata, astfel incat nu mai trebuie sa ne facem griji ca vom uita sa platim o factura. Spre exemplu, daca dorim sa ne pastram un abonament la sala de fitness fara sa ne facem probleme ca uitam o plata lunara, este suficient sa intrebam ce metoda de plata electronica accepta, sa introducem datele cardului bancar, astfel incat o plata automata va fi efectuata in fiecare luna! Nu trebuie insa sa stam “lipiti” de metodele electronice de plata; este suficient sa ne schimbam preferintele catre platile fara numerar chiar in acest moment!

Buletin informativ

Doriti sa fiti informat despre ofertele noastre speciale, noutatile si tendintele? abonati-va cu e-mailul dvs. de mai jos.

De asemenea, va putem trimite un mesaj text pe telefon.

    contact@ffwcash.ro

    FFWcash © 2021