Cele mai bune solutii de plati electronice intr-un singur loc

V-ati saturat sa aveti o multime de aplicatii si conturi in diferite companii de plati doar pentru a putea efectua platile zilnice? Cum ar fi daca va spunem ca nu mai este nevoie de asa ceva? Va puteti face viata mai usoara si eficienta utilizand serviciile platformei FFWCash, unde puteti face platile intr-un singur loc!

Transfer bancar electronic

Nu mai este nevoie sa mergeti la diverse banci sau agentii de plati pentru a realiza un transfer electronic rapid. Puteti utiliza in mod convenabil serviciile noastre pentru a efectua un transfer electronic eficient si rapid, la un pret mult mai bun. Pentru transferurile bancare folosim reteaua SWIFT, care este una dintre cele mai utilizate metode de transfer de numerar folosita in intreaga lume. Puteti realiza astfel transferuri electronice in peste 14 valute catre mai mult de 200 de tari!

Transferuri EFT

Nu trebuie sa mai faceti drumuri inutile la banci sau sa va deschideti inutil conturi bancare pentru a efectua plati obisnuite. Noi va permitem sa efectuati in mod convenabil transferuri in valute locale in peste 50 de tari. Transferurile bancare obisnuite tind sa necesite mult timp si bani, dar prin noi acestea sunt mai ieftine, chiar si atunci cand efectuati transferuri EFT. Putem realiza un transfer bancar local printr-un transfer EFT rapid iar sumele trimise de dumneavoastra vor ajunge la destinatie in mai putin de o zi.

Transferuri P2P

Te putem ajuta sa transferi bani catre o alta persoana daca aceasta detine un cont pe platforma noastra. Va puteti indruma toti prietenii si membrii familiei sa isi deschida conturi pe platforma noastra, astfel incat veti putea schimba numerar, fara probleme, ori de cate ori aveti nevoie. In acest mod, puteti cu totii sa economisiti timp si bani.

Finantare pentru orice card

Aveti un card MasterCard sau Visa de la banca locala? Atunci puteti utiliza in cel mai bun si usor mod posibil serviciile noastre, pentru a retrage numerar direct in conturile detinute. Astfel, sumele retrase vor fi livrate in maxim 24 de ore.

Un card unic preplatit

Cardul nostru preplatit este unul dintre cel mai usoare, convenabile si populare moduri de a retrage bani. Va putem expedia cardul in doar cateva zile, iar acesta este disponibil si operatiunile ce folosesc dolari americani. Puteti utiliza acest card pentru a retrage bani de la bancomatele din intreaga lume. De asemenea, puteti utiliza cardul ca si un card obisnuit, pentru a face cumparaturi la magazinele locale, sau sa realizati cumparaturi online.

Solutii de plati de afaceri

Aveti o afacere pentru care va doriti sa aveti solutii eficiente de efectuarea platilor? Puteti utiliza serviciile noastre pentru a primi transferuri instant de bani provenind din alte conturi. De asemenea, puteti obtine un cont bancar in SUA , astfel putand utiliza serviciul nostru de a accepta bani prin reteaua ACH. Puteti utiliza serviciile noastre de transfer bancar pentru ca toate sumele de bani primite, indifferent de sursa acestora, sa va intre in cont aproape instantaneu.

Plati multiple

Oferim posibilitatea de a realiza plati multiple, ceea ce vor permite clientilor nostri corporatisti sa efectueze in mod convenabil plati multiple, sigure si accesibile. Avem mai multe optiuni de a realiza plati multiple pentru ca dumnavoastra sa o alegeti pe cea mai potrivita nevoilor identificate.

Buletin informativ

Doriti sa fiti informat despre ofertele noastre speciale, noutatile si tendintele? abonati-va cu e-mailul dvs. de mai jos.

De asemenea, va putem trimite un mesaj text pe telefon.

    contact@ffwcash.ro

    FFWcash © 2021